1-7 Melwin

1-8 Viggo

1-9 Melwin

Gurra tar höstens tredje raka 3-poängare och fick fylla på rejält i målkolumnen borta på ett höstsoligt Zinkensdamm.

Det var nog ingen som trodde att slutresultatet skulle bli 1-9 till gästerna när vi efter en med snälla ord sagt sval inledning ger bort initiativet. Vi kvitterar dock en bit in i första halvlek genom Frank som sätter det viktiga 1-1 målet tidigt.

Vi gör sedan 1-2 genom Lollo, för att sedan fylla på till 1-3 innan halvtidsvilan via Filip på straff.

I halvtid pratar vi om att gasa på mer och justera några saker i pressen. Det ger utdelning omedelbart då Viggo bryter bollen genom att gå upp högt på en felvänd motståndare och stänger sedan matchen genom att tunnla målvakten.

Vi har tappat två duktiga offensiva spelare men en ny presenterade sig idag genom att göra ett hattrick i andra halvlek, Melwin! Ett på straff och två från nära håll samt en assist till Viggos andra bidrog till en minst sagt lyckad debut. Utöver det passade även Lollo på att sticka emellan med sitt andra mål i matchen.

Vi gör en bra insats framförallt i andra halvlek då vi får bra utdelning på vårt höga press spel, samt många bra löpningar från de offensiva gubbarna som la grunden till en riktig fin seger borta på Södermalm.

Mindre kul var att både Alexander och Axel skadade sig och blir borta några matcher, så vi får samla kraft mot nästa match på borgen hemma mot Stockholms Universitet!